Referenciák

Fullcirkon koronáink készítése:

minden esetben vezető márkák legmagasabb
minőségű anyagait használjuk, a legmodernebb eljárási technológiákkal kombinálva. Az eredmény természetesen esztétikus, a harapás kényelmes és tartós.

Gyerekkori fogsérülés:

Alábbi esetben a páciensünk több mint 40 évig élt a sérüléssel. Aggódott, hogy a megszokott komfortos harapásérzetét elveszti, így hosszú évekig halogatta a kezelést. Ma már garantálni tudjuk a megszokott komfortérzetet. Ehhez 3D oralszkennert használunk, majd másolással lemodellezzük és elkészítjük a kerámia héjakat.

Sport sérülés sürgősségi ellátása:

A helyreállítást több lépcsőben végeztük el. Sürgősségi két órás beavatkozás során elláttuk és megmentettük az összes sérült fogat. Majd következett az esztétikai felépítés, szem előtt tartva a tartósságot, funkcionalitást és természetes megjelenést.

Esztétikai ellátás:

Az állapotfelmérés kimutatta, hogy úgynevezett sav által okozott nagymértékű zománc erózió alakult ki, mely a harapási magasság megsüllyedéséhez vezetett. Ellátás nélkül veszélyt jelentett volna a szuvasodás és az állkapocs ízület károsodása. 

A kezelési terv bemutatása során parodontologiai kezelést és teljes harapási magasság visszaállítást, azaz komplex rehabilitációs kezelés elvégezését javasoltuk.  Beavatkozáskor a hátsó régióban hibridkerámia betétek /inlay, onlay/, az elülső régióban fullkontur cirkon koronák kerültek felhelyezésre.