Fogfehérítés

Bizonyos fogkoronai elszíneződések kezelésére használt módszer. A kifehéredés mértéke változó, előre nem megjósolható. Az elért hatás időszakos, és időről időre szükségessé válhat a kezelés megismétlése. A tömések és pótlások nem világosodnak a fogakkal! A kezelés okozhat időszakos fogérzékenység növekedést, nyálkahártya felmaródást, ami csak átmeneti, nem törvényszerű, és idővel elmúlik.

 

Rendelőnkben a pácienseink kétféle fogfehérítési eljárás közül választhatnak.

 

Az első a hagyományos eljárás, mikor a fogfehérítő anyag az ún. polimerizációs lámpa fényére aktiválódik. A kezelés 1 órát vesz igénybe, 3×15 perces turnusokban visszük fel az anyagot a fogakra, a megfelelő ínyvédelem mellett. A fogfehérítő zselé hatóanyaga minden esetben hidrogén-peroxid. A kezelés fájdalommentes, teljesen biztonságos és kényelmes. Az eredmény pedig lenyűgöző.

 

A másik eljárás is hasonlóan működik, csak itt a polimerizációs lámpát lézer helyettesíti. A fogfehérítő zselé ugyanúgy hidrogén-peroxidot tartalmaz. Tapasztalataink alapján mivel a lézerrel végzett fehérítések mélyebb rétegeket érintenek, még hatásosabb eredményt érnek el. Ugyanúgy ínyvédelem mellett alkalmazzunk, gyors, biztonságos és teljesen fájdalommentes eljárás.