Rendelőnk:

A Kizman Dental Stúdióban több mint 21 éve dolgozunk azon,hogy pácienseink számára gyönyörű, életre szólóan egészséges mosolyt teremtsünk. Fogorvosaink és kollégáink a legmagasabb ellátási minőséget képviselve várják modern technológiákkal felszerelt belvárosi rendelőnkben.

A vállalkozás tulajdonosa Dr. Kizman Róbert, 1993-ban diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Több mint 25 éves karrierje során mára a betegek hivatásszerű ellátása mellett előadásokon osztja meg tapasztalatát kollégáival és irányítja a rendelő mindennapjait.
Személyre szabott szolgáltatásainkkal a bejelentkezést követően várakozási idő nélkül fogadjuk kedves pácienseinket a 13. kerületi rendelőnkben.

Az elsőkörös konzultációt és vizsgálatot követően minden esetben egyéni kezelési tervet és árajánlatot készítünk, melyet igény szerint együtt alakítunk tovább. A kezelések során modern, minőségi környezetben biztosítjuk a legmagasabb szintű fájdalommentes ellátást. Fogorvosaink folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy praxisukban még hatékonyabb és innovatívabb munkát végezhessenek.

A fogászati stúdióban három rendelő, műtő, valamint röntgen biztosítja a teljes körű kiszolgálást. A kezelések során minden esetben a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk /GC, Heraus, Voco, 3M/. Továbbá ragaszkodunk a legmodernebb eszközökkel alkalmazásához /KaVo, Stern-Weber, Satelec, W&H/.

Keressen minket bizalommal a fogászat minden szakterületén:

-esztétikai fogászat
-fogfehérítés,dentalhygiene
-fogszabályozás
-gyermekfogászat
-szájsebészet
-röntgen
-fogpótlás /Cirkonium,E.max/
-implantológia / Nobel,SGS/
-parodontologia
-arc esztétikai kezelések