Bejelentkezés:

Kedves Pácienseink!

A rendelőnkbe történő időpontfoglalásra kizárólag telefonos egyeztetés alapján kerülhet sor, hiszen minden esetben szükség van kollégáink szakértelmére a kezelés várható időtartamának meghatározásához.

Megértésüket köszönjük!

Telefonszám:

06 70 300 5060

06 1 349 9760

A vírus elleni védekezést szem előtt tartva, igyekszünk mindent megtenni a rendelőnkbe érkező páciensek és a munkatársaink egészsége érdekében.

A fogászati ellátás egyébként is magas rizikófaktorú egészségügyi eljárás, azonban a jelenlegi világjárvány idején még inkább érdemes mindenkinek odafigyelni az előírásokra.

Ezt figyelembe véve alakítottuk ki a Kizman Dental Stúdió-ban az Ön egészségének megőrzése érdekében a következő szabályokat.

–   Az előre, telefonon egyeztetett időpontra maszkban, pontosan érkezzenek a páciensek.

–   A Kézfertőtlenítés kötelező!

–   Amennyiben mégis többen vannak a váróban kérjük, hogy a megfelelő távolságot tartsák meg egymás között

Az esetleges fertőzés elkerülése érdekében kérünk Mindenkit, hogy a megfelelő fegyelmezettséggel tartsák be ezeket az előírásokat!

Köszönjük!

A Kizman Dental Stúdió orvosai és munkatársai, mi is mindent megteszünk a kockázatok minimalizálása érdekében. Ennek szellemében minden befejezett kezelést követően a teljes rendelő fertőtlenítése után várjuk a következő vendégünket.

Tegyünk meg közösen mindent egymás egészségének megőrzéséért!