menü  

Bemutatkozás

A Kizman Dental Stúdióban közel húsz éve dolgozunk azon, hogy pácienseink számára gyönyörű, életre szólóan egészséges mosolyt teremtsünk. Fogorvosaink és kollégáink a legmagasabb ellátási minőséget képviselve várják modern technológiákkal felszerelt belvárosi rendelőnkben.

A vállalkozás tulajdonosa Dr. Kizman Róbert, 1993-ban diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Több mint huszonöt éves karrierje során mára a betegek hivatásszerű ellátása mellett előadásokon osztja meg tapasztalatát kollégáival és irányítja a klinika mindennapjait.

13. kerületi rendelőnkben az előzetes bejelentkezést követően várakozási idő nélkül fogadjuk kedves pácienseinket személyre szabott szolgáltatásainkkal.

Az elsőkörös konzultációt és vizsgálatot követően minden esetben egyéni kezelési tervet és árajánlatot készítünk, melyet igény szerint együtt alakítunk tovább. A kezelések során modern, minőségi környezetben biztosítjuk a legmagasabb szintű fájdalommentes ellátást. Fogorvosaink folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy szakterületükön magasminőségű és hatékony munkát végezhessenek.
A fogászati stúdióban három rendelő, műtő, valamint röntgen biztosítja a teljes körű kiszolgálást. A kezelések során minden esetben a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk /GC, Heraus, Voco, 3M/. Továbbá ragaszkodunk a legmodernebb eszközök alkalmazásához/ KaVo, Stern- Weber, Satelec, W&H/.

Keressen minket bizalommal a fogászat minden szakterületén:

- esztétikai fogászat

- fogfehérítés, dentalhygiene

- fogszabályozás

- gyermekfogászat

- szájsebészet

- röntgen

- fogpótlás /Cirkonium, E.max/

- implantológia / Nobel, SGS/

- parodontologia

- arc esztétikai kezelések

Az első konzultáció minden új páciensünk számára ingyenes,
amennyiben kérdése merül fel készséggel állunk rendelkezésére.
Bejelentkezéshez hívja az alábbi telefonszámok valamelyikét
06 1 349 9760
06 30 996 1626
Rendelőnk címe:
Budapest 1133
Hegedűs Gyula u. 68 II. em. 19.
30-as kaputelefon.

Érkezéskor a rendelő előtt könnyen, gyorsan parkolhat.

Térképes megjelenítés